ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με εικοσαετή παρουσία στον χώρο της οδοντικής τεχνολογίας

Με εικοσαετή παρουσία στον χώρο της οδοντικής τεχνολογίας  το «ΠΡΑΞΙΣ» σήμερα εδρεύει στη Ανατολική περιοχή της Θεσσαλονίκης έχοντας μια αξιοπρεπή πορεία, με γνώμονα αυτή να συνεχιστεί με την αναβάθμιση του επιπέδου των προσθετικών εργασιών τόσο σε ποιότητα όσο και σε αισθητική. Με τις υψηλές απαιτήσεις των συνεργατών -οδοντιάτρων και τη συνεχή επαγγελματική μας κατάρτιση, μέριμνα μας παραμένει να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη τους αλλά και τα χαμόγελα των ασθενών τους! Στο υπάρχον τοπίο ξεχώρισαμε θέτοντας ευθύς εξαρχής σαφείς στόχους για τους οποίους εργάζομαστε με την ίδια αφοσίωση. Με μεγάλη ικανοποίηση λοιπόν, συνεργαζόμαστε σήμερα με αξιόλογους οδοντιάτρους που αντιλαμβάνονται ότι το χαμόγελο του ασθενούς κερδίζεται με την εξατομικευμένη προσέγγιση και την επικοινωνία, ενώ μαζί με τον απαιτούμενο χρόνο και την χρήση υψηλής ποιότητας υλικών, αποτελούν τα απαραίτητα στοιχεία για τη «σύζευξη» αισθητικής – προσθετικής αποκατάστασης.

"ΠΡΑΞΙΣ" ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Σε έναν Αναπτυσσόμενο κλάδο όπου εύκολα προσαρμόζεται στις τεχνολογικές εξελίξεις, υπάρχει δρόμος ο οποίος πρέπει να διανυθεί προκειμένου να φτάσουμε σε ικανοποιητικά αποτελέσματα, βελτιώνοντας τη ζωή των ασθενών και σε αυτό είμαστε συνοδοιπόροι.

Τα σημερινά σύγχρονα υλικά που χρησιμοποιούμε για τις αισθητικές παρεμβάσεις προσεγγίζουν την δομή του φυσικού δοντιού, προσδίδοντας μεγαλύτερη φυσικότητα στο τεχνητό δόντι. Ο τελευταίος τεχνολογικός εξοπλισμός του «ΠΡΑΞΙΣ» συνδράμει στην ακρίβεια των εργασιών και η εμπειρία μας μαζί με την εκπαίδευση, έχουν κάνει πολλούς να μας εμπιστευτούν αναγνωρίζοντας την αξία των εργασιών χωρίς εκπτώσεις και «διαπραγματεύσεις».

Επιπλέον οι σύγχρονοι τρόποι παρέμβασης των συνεργατών-οδοντιάτρων στα δόντια, ελαχιστοποιούν την απώλεια οδοντικού ιστού και αποτελούν πρόκληση για εμάς στην καθημερινότητα.
‘Ετσι Οδοντοτεχνίτης και οδοντίατρος συμπορεύονται σε ένα δύσκολο πεδίο αλλά άκρως δημιουργικό.

Στην αρχαιοελληνική σκέψη η λέξη “Μίμησις” σημαίνει αναδημιουργώ κάτι που έκανε κάποιος άλλος.
Στη θεωρία του Δημόκριτου η μίμηση δεν είναι τυφλή, πιστή και απλή αντιγραφή των δραστηριοτήτων του «μοντέλου», αλλά μια δημιουργική αναπαραγωγή ενός νέου ανθρώπινου επινοητικού κατασκευάσματος, μια νέα δημιουργία που ξεπερνά τη δράση των αρχικών προτύπων!

«Π Ρ Α Ξ Ι Σ»

"ΠΡΑΞΙΣ"

M.D.T Τσιτσιπαλης Γεωργιος

C.D.T ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

συνεργαζoμενες εταιριες

που εμπιστευόμαστε